Kurser och uthyrning

Är du på Gotland och havet erbjuder vågor? Vill du lära dig surfa eller saknar du utrustning? Är du nyfiken på att lära dig rulla en skateboard eller vill du hyra en longboard för att rulla bräda i solnegången? Här finns allt du behöver!

Kurser

Heldagskurs Vågsurf

En dagskurs för dig som vill lära dig grunderna för vågsurfing. Dagen innehåller teori och praktik, dock med fokus på att få så mycket tid i vattnet som möjligt utifrån vad havet erbjuder. Du kommer få lära dig om hur du samspelar med havet och vågor, hur du ska röra dig i vågorna, hur du paddlar, balanserar och ställer dig upp på brädan. Kursen lär dig dessutom regler för säkerhet och surfetikett. Kurs genomförs när det finns vindar på ca 9-10 m/s vind. Det skapar vågor runtom på ön. Kurserna ges på den strand som passar bäst utifrån vindriktning och vågor.

Detta Ingår: Instruktör, lunch samt hyra av bräda och våtdräkt. För att lära sig vågsurfing behövs de bästa förutsättningarna vilket är vågor med kraft och push i vitvattnet, det är svårt att uppnå i Sverige. Nästa steg efter en dagskurs på Gotland är en vågsurfkurs på en plats med bra vågor. Du får efter avslutad dagskurs en voucher på 10% rabatt för en vecka hos surfskolan Surf Experience i Portugal.

Max 4 personer per grupp

Halvdagskurs Vågsurf

En halvdagskurs för dig som är nyfiken, vill testa och veta lite mer om vad vågsurfing är. Målet är att du ska förstå samspelet med vågorna, hur du ligger och balanserar på en bräda, hur du paddlar och hur du kan glida med vågorna. Kurs genomförs när det finns vindar på ca 9-10 m/s vind, det skapar vågor runtom på ön. Kurserna ges på den strand som passar bäst utifrån vindriktning och vågor.

Detta ingår: Instruktör, hyra av bräda och våtdräkt.

Max 4 personer per grupp

Dawnpatrol Vågsurf

En heldagskurs som startar i arla gryning under juli och augusti månad vid soligt och varmt väder för att komma ut i havet innan alla badgäster tar vågorna i anspråk.

.Detta Ingår: Instruktör, lunch samt hyra av bräda och våtdräkt. För att lära sig vågsurfing behövs de bästa förutsättningarna vilket är vågor med kraft och push i vitvattnet, det är svårt att uppnå i Sverige. Nästa steg efter en dagskurs på Gotland är en vågsurfkurs på en plats med bra vågor. Du får efter avslutad kurs en voucher på 10% rabatt för en vecka hos surfskolan Surf Experience i Portugal.

Max 4 personer per grupp

Kvällskurs Longboard

En kvällskurs på 2-3 timmar för dig som är nyfiken och vill testa att rulla på en skateboard. Genom en trestegsmetod med olika övningar kommer du lära dig rulla fram säkert på en longboard. Om du vågar och vill, testar vi också åka nerför en backe i solnedgången.

Detta ingår: Instruktör, hyra av bräda och 50% rabatt på hyra av en longboard under efterföljande vecka. Du behöver själv ta med hjälm.

Max 6 personer per grupp.

Uthyrning Vågsurf

Softboards 7ft eller 9 ft

Heldag för 300 kr, 3 dagar 700 kr, 7 dagar 1100 kr

Våtdräkt

Heldag 100 kr, 3 dagar 200 kr, 7 dagar 400 kr

Uthyrning Longboards

Cruisers i olika former & längd samt Carvers

Halvdag för 250 kr, Heldag för 300 kr, 3 dagar 700 kr, 7 dagar 1100 kr

%d bloggare gillar detta: