Gotland

Njut av sommarens lugn och magiska solnedgångar på vindarnas ö.

Följ med på en långhelg med dagar fyllda av att glida fram på rullande longboards, god mat och skönt häng. Nyfiken på att testa wingsurf, vi lär oss grunderna! Testa kitesurfing? Det finns möjlighet att boka kitekurs som tillägg. Vi glider flera mil på longboards, wingar eller paddlar SUP och avslutar kvällarna vid poolen eller stranden.

I slutet av augusti är Gotland lugnt och stilla i efter att den stora peaken av turister lämnat ön. Häng med och upplev att rulla bräda på slät asfalt i flera mil, ständigt med havet närvarande. Här finns också möjligheten att lära dig mer om wing och kitesurf. Vi hänger i Visby, Tofta och Klintehamn, en av dagarna dedikerar vi till Fårö . I augusti så har vindarna börjat bygga på i styrka inför hösten och det ger goda möjligheter till alla varianter av surf.

Culture week på Gotland har ett innehåll av skate, surf, god mat och Gotlands natur och historia. Tillsammans fokuserar vi på att hitta kraft inom dig och tillsammans i grupp. För att ge dig perspektiv på utmaningar och för att komma fram till positiva och livsbejakande beslut.

Det fungerar att delta på denna resa oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet av skateboard eller surf. Alla nivåer är välkomna, vi anpassar utmaningarna efter erfarenhet och dina önskningar.

Vi bor på Strandbacka stugby som ligger bakom sanddynerna vid lagunen i Gnisvärd, på västkusten 3 mil söder om Visby. I Gnisvärd och Tofta finns flera caféer och restauranger, bland annat Lilo Surfcafe och Surflogiet. Vid Surflogiet finns även en skateramp. Lagunen i Gnisvärd är skyddat av ett rev och ger därmed ett fantastiskt plattvatten för SUP och kitesurf.

Men om det regnar? Det regnar aldrig på Gotland. Okejrå, ibland regnar det – men då kommer vågorna – vi fixar vågsurf som alternativ om regnet kommer.

%d bloggare gillar detta: