Partners

The Surf Experience

Surf Experience har sedan 1992 fått surfare ut i vågorna längs Portugals sydvästra kuststräcka. Deras kunskap och erfarenhet har positionerat dem till en av de bästa surfskolorna I algarve. Och de har allt för att ge dig en perfekt surfresa.
De kan hitta de vågor som passar dig. Från nybörjare till avancerad, med utrustning eller utan, de gör att du får ut det bästa och mesta av havet.

Gotland

Gotland är en fantastisk ö i natur och upplevelser, även när det gäller mat och dryck. Culture Week Gotland erbjuder det bästa av det bästa.

Strandbacka

Strandbacka stugby drivs av surffamiljen Göransson. Strandbacka ligger vid Gnisvärds fiskeläge i norra delen av Toftastranden. Strax intill Strandbacka finns Gnisvärdslagunen som erbjuder perfekt plattvatten för kitesurfing. Så fort vinden finns är himlen ovan lagunen full av kitesegel. Intill Strandbacka ligger Lilo Surfcafé– här hänger alla locals och kitesurfare på besök.

Broman med son

En restaurang som håller öppet året runt, dessutom med magisk matmeny. Familjen Broman erbjuder kulinariskt mat och deras luncher ingår i resan. Vi äter både på deras fina restaurang vid havet men får också med oss fantastisk matlådor på våra utfärder.

Surflogiet

Chillat kvällshäng i solnedgång, exotiska Gotland på en plats eller lifstyle när det är som bäst. Surflogiet har allt för att göra en kväll underbar. Goda hamburgare, schysst barhäng, clampingtält och med location på den södra delen av toftastranden, den bästa av platser för att kunna njuta av Gotlands solnedgångar över Östersjön.

Bruna dörren

Restaurang Bruna dörren i pittoreska Ljugarn på Gotlands östkust är mer än en restaurang. Bruna dörren är Gotlands skönaste sommarhäng och en frizon för alla som älskar bad, mat, musik och recycling. ”Brunan” drivs av ett kreativt kompiskooperativ och köket har en förkärlek för potatis av alla dess former. Cultureweek i augusti infaller precis i samband med deras bartömning, denna kväll blir det champagne och fest.

La Petit Patesserie de Tofta Süd

Undangömt men inte långt från havet på Gotlands västra sida i Tofta Södra ligger denna pärla, ett litet Franskinspirerat gårdsbageri. Det är ofta kö till deras bakverk och smaskiga pizzor.

%d bloggare gillar detta: