Resor 2023

Varmt välkommen till att följa med på en eller flera resor 2023. Nu ligger all information uppe för både långhelgen på Gotland samt veckor i Portugal. 2023 har du möjlighet att hänga med och möta sommaren i Portugal under en vecka i maj. Perfekt vecka den 13-20 maj eftersom kristi himmelfärd gör att du inte behöver ta så många semesterdagar för att få en hel veckas ledighet!

Dessutom till alla surfande tjejer som vill ha en utmaning – checka in Surf Skate Safari!

För dig som vill ha hela konceptet Culture week – pepp, gott häng, gemenskap, surf,skate och sol – det finns tre veckor att välja på, Portugal i maj eller oktober. Den bästa veckan som ligger mig varmast om hjärtat är Gotland – kom och upptäck kalkstenshawaii i slutet av augusti.

Frågor? jag finns här för dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: