Nu kickar vi igång 2022!

Varmt välkommen till att följa med på en eller flera resor 2022. Nu ligger all information uppe för både långhelger på Gotland samt oktoberveckor i Portugal. För er som funderar på två veckor sammanhängande i Oktober, snabba – skynda – och boka!

Gotland – Jag är himlans pepp på att testa den nyasfalterade 3,5 km långa böljande kustvägen på Fårö, är ni också det så slänger vi in det redan på majhelgen! Portugal – det är otroligt roligt att veta att DJ Barbecue gör ett gästspel under den andra veckan i oktober – de grillkvällarna är legendariska och ingår i resans pris. woop woop! https://www.surfexperience.com/dj-bbq-annual-cookout

Kom! Do it! Våga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: